ساختمانسازی
افرادی که تاکنون ساختمان ساختهاند یا خانهی خود را بازسازی کردهاند بالابر مصالح را به خوبی میشناشند. آنچه در طی ساخت و ساز ساختمان زیاد بهکار میآید و کار را برای کارگران راحت میکند بالابر است.
جهت خرید یا اجاره بالابر ساختمانی در تهران با شماره 09124702696 تماس بگيريد.
برخی وسایل و تجهیزات نوین با قابلیتهایی که دارند به ما کمک میکنند که کار ساخت و ساز ساختمان از مشکلات گذشته به دور باشد حمل و نقل مصالح ساختمانی، به ویژه در ساختمان های مرتفع کاری مشکل و پیچیده است.
به همین علت از بالابر مصالح بر استفاده میکنند. بیایید با این وسیله کارگشا در صنعت ساختمان و کاربردهای بیشتر آشنا شویم.
بالابر مصالح ساختمانی چیست؟
بالابر مصالح یک وسیله مکانیکی است که از آن برای جابهجایی بار و مصالح در ساختمانهای مرتفع و چند استفاده می کنند.
بالابر مصالح با دستگاههایی که بر روی آن نصب شده کار انتقال مصالح را به راحتی انجام میدهد. بالابرهای متنوعی در بازار موجودند بر حسب توان حمل مصالح، ظرفیت، ایمنی و نوع ساختاری که دارند به چند دسته تقسیم میشوند.
جهت خرید یا اجاره بالابر ساختمانی در تهران با شماره 09124702696 تماس بگيريد.
از بالابر جابهجایی مصالح به صورت عمودی در جهتهای بالا و پایین استفاده میشود. اما بالابرهای متنوعی در چرخهی زندگی ما ایفای نقش میکنند که از هر کدام در بخش خود استفاده میشود.
برای مثال، از بالابر وینچی برای حمل بار یا ویلچر، بالابر فروشگاهی در فروشگاهها ، و بالابر رستورانی در رستورانها استفاده می شود. بالابر ساختمانی یکی از متداولترین بالابر هاست که در روند ساختمانسازی یا بازسازی ساختمان از آن استفاده میشود.
به بالابرهای ساختمانی، بالابر مصالح هم گفته میشود؛ زیرا غالباً برای حمل مصالح ساختمانی از طبقات پایین به سمت طبقات بالا و بعکس بهکار گرفته میشوند.
کاربرد بالابر مصالح
بالابر مصالح بسته به نوعش به صورت تک فاز و سه فاز، کار انتقال مصالح ساختمانی را انجام میدهد. با وجود آن، کارگران ساختمانی دیگر مجبور نیستند مصالح را به صورت دستی جابهجا کنند.
پس بالابر مصالح علاوه بر آنکه به کار ساخت و ساز ساختمان سرعت میبخشد، موجب راحتی کار و نیز کاهش نیروی انسانی و حفظ توان آنها میشود، تا با صرف کمترین نیرو، توانند مصالح ساختمانی را در طبقات ساختمانی به راحتی جابهجا نمایند.
بالابر مصالح کاربردهای دیگری هم دارد: می تواند به سهولت ماشینهای سنگین مانند کامیون را حمل کند. بنابراین، از آن میتوان در کارخانجات و انبارها نیز برای انتقال بار استفاده کرد.
اگرچه کاربرد اصلی بالابر مصالح انتقال مصالح ساختمانی است، اما با وجود این، میتوان در حفر چاه و آب کشیدن از چاه آب نیز بهره برد. پس کاربرد بالابر ساختمانی را میتوان در همهی مصارف گوناگون ساختمان داتست.
ساختار کلی بالابر ساختمانی
این دستگاه از قطعات ذیل تشکیل شده است: یک الکتروموتور سه فاز یا تک فاز - بسته به نوع کار بالابر، یک گیربکس، کالسکه، سیم بکسل، پایه، ریل، کرپی، قلاب، باکت حمل مصالح. تمام این قطعات در کنار همدیگر ساختمان بالابر مصالح را شکی میدهند تا بتوان از این وسیله کارآمد در روند ساخت و ساز ساختمانی استفاده نمود.
بالابر ساختمانی همچنین این قابلیت را نیز دارد که با نصب ترمز و ریموت کنترل از راه دور بر روی آن، بتوان در مواقع ضروری از آن استفادهای بهتر به عمل آورد تا امنیت جانی کارگران ساختمان بیشتر تأمین شود.